Šalti patiekalai ir užkandžiai

Mėsos asorti
(paukštienos vyniotinis, karkos vyniotinis, rūkyta nugarinė, daržovės)

Liežuvio užkandėlė
(liežuvis, majonezas, daržovių salotos)

Mėsos užkandis su daržovėmis
(kiaulienos filė, sūris, daržovės, majonezas)

Užkandėlė "Tik vyrams"
(rūkyta šoninė, marinuoti svogūnai, agurkai)

Kepta žuvis su majonezu
(žuvis, majonezas, citrina)

Kepta žuvis su sezamo sėklomis
(kepta žuvis, krienų kremas)

Kepta žuvis marinate Silkė tešloje
(silkė, daržovės, apkeptos bulvės)

Silkė su virtomis bulvėmis
(silkė, grietinė, pomidorai, bulvės, svogūnai)

Silkė su slyvomis
(silkė, slyvos, svogūnai, paprika, aliejus)

Silkė su pievagrybiais
(silkė, svogūnai, pievagrybiai, aliejus)

Silkė "Gaivioji"
(silkė, obuoliai, ananasai, porai, majonezas)

Aromatinė silkė
(silkė, marinuoti agurkai, svogūnai, morkos, razinos, aliejus)

Silkė "Itališkai"
(silkė, pomidorai, svogūnai, saulėgrąžos, majonezas)

Silkė kaimiškai
(silkė, morkos, pupelės, svogūnai, pomidorų padažas)

Silkė su saulėgrąžomis
(silkė,saulėgrąžos,svogūnai,aliejus)